Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Spijkenisse

BBQ bestellen Spijkenisse

Lunch bestellen Spijkenisse

Brunch bestellen Spijkenisse

Stamppot bestellen Spijkenisse

Gourmetten bestellen Spijkenisse

Hapjes bestellen Spijkenisse

High Tea bestellen Spijkenisse

Tapas bestellen Spijkenisse

Italiaans bestellen Spijkenisse

Grieks bestellen Spijkenisse

Desserts bestellen Spijkenisse

Walking dinner Spijkenisse

Food truck Spijkenisse

Snackwagen Spijkenisse

Borrel bestellen Spijkenisse

Live Cooking Spijkenisse

In Spijkenisse, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor gezellige bijeenkomsten. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met een scala aan opties, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Al met al, in Spijkenisse is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.