Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Spijkenisse

Bedrijfsfeest Spijkenisse

Bruiloft Spijkenisse

Buurtfeest Spijkenisse

Bedrijfsuitje Spijkenisse

Babyshower Spijkenisse

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Spijkenisse

Personeelsfeest Spijkenisse

Housewarming Spijkenisse

Festival Spijkenisse

Bedrijfsopening Spijkenisse

Receptie Spijkenisse

Straatfeest Spijkenisse

Burendag Spijkenisse

Partyservice Spijkenisse

Evenement Spijkenisse

Trouwfeest Spijkenisse

Uitvaart Spijkenisse

Familiedag Spijkenisse

Zomersluiting Spijkenisse

Traiteur Spijkenisse

In Spijkenisse begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Ongeacht waar u zich bevindt, of het nu op kantoor is, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Spijkenisse, onze partyservice staat paraat om u te assisteren.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een culinair hoogtepunt, of het nu in het park is met barbecueën of in de straten van Spijkenisse met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, of het nu gaat om een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks staan klaar om u onderweg te voorzien van snelle en smakelijke lekkernijen. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, ongeacht of ze zakelijk of sociaal van aard zijn, worden recepties gevierd met een gevarieerde selectie aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Evenementen, of het nu een congres, een beurs, een modeshow of een cultureel festival is, worden ondersteund door onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Trouwfeesten zijn een van de belangrijkste dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van elegante diners tot ongedwongen buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice is beschikbaar om te assisteren bij de catering, zodat u zich kunt wijden aan het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Spijkenisse, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Spijkenisse, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.