Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Spijkenisse

Bedrijfsfeest Spijkenisse

Bruiloft Spijkenisse

Buurtfeest Spijkenisse

Bedrijfsuitje Spijkenisse

Babyshower Spijkenisse

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Spijkenisse

Personeelsfeest Spijkenisse

Housewarming Spijkenisse

Festival Spijkenisse

Bedrijfsopening Spijkenisse

Receptie Spijkenisse

Straatfeest Spijkenisse

Burendag Spijkenisse

Partyservice Spijkenisse

Evenement Spijkenisse

Trouwfeest Spijkenisse

Uitvaart Spijkenisse

Familiedag Spijkenisse

Zomersluiting Spijkenisse

Traiteur Spijkenisse

In Spijkenisse begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, ongeacht de gelegenheid.

Ongeacht waar u zich bevindt, of het nu op kantoor is, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Spijkenisse, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten brengen de gemeenschap samen, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu plaatsvindt in het park met barbecues of in de straten van Spijkenisse met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, variërend van een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Langs de weg kunt u zich stoppen bij onze foodtrucks voor een snelle en smakelijke hap. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, of ze nu zakelijk zijn of sociaal, worden gevierd met een scala aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Straatfeesten worden culinaire spektakels met onze BBQ en partyservice mogelijkheden, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Onze partyservice is er voor elk type evenement, groot of klein. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten krijgen bij ons een respectvolle en zorgzame benadering, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen worden speciaal met onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Spijkenisse, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Spijkenisse, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.