Lunch bestellen Spijkenisse oost

Stel, er wordt jouw gevraagd om op korte termijn een lunch te verzorgen voor 20 personen voor het bedrijf waarvoor je werkt. Dit bedrijf is gesitueerd in Spijkenisse Oost. Lichtelijk gestresseerd vraag je je af hoe je dit voor elkaar moet krijgen. En opeens heb je het! Je gaat natuurlijk een kijkje nemen op de website van Cateringin-Spijkenisse.nl

Natuurlijk zie je al snel dat ook Spijkenisse Oost in het bezorgingsgebied valt, en dat ook bedrijven (net als particulieren) gebruik kunnen maken van dit cateringbedrijf in Spijkenisse.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Waarvoor kun je bij ons terecht?!

Je kunt bij ons behalve voor heerlijke lunches ook terecht voor onder andere het bestellen van een High Tea, het bestellen van een geweldig buffet, een BBQ, of een brunch, of bestel een ruim assortiment aan hapjes. Er is echt teveel om allemaal op te noemen. Voor het beste overzicht klik op de button “Assortiment bekijken” op onze website.

Wat voor lunches zitten er in het aanbod?

Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van lunches, zo kunnen we heerlijk broodjesschalen leveren, bestaande uit zachte, of knapperige bolletjes, een grote verscheidenheid uit vleeswaren, kaas, enzovoort. We verzorgen eenvoudige lunches, maar ook luxe varianten voor bijvoorbeeld op een bruiloft. En voor bedrijven kunnen we ook een heel fijne lunch samenstellen, geheel volgens jouw wensen!

 

Offerte aanvragen voor Lunch Spijkenisse Oost

Wanneer je nog niet zeker weet, wat je wilt bestellen of wat de kosten zullen zijn, kun je overwegen om een offerte aan te vragen. Zo weet je waar je aan toe bent, qua mogelijkheden en kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Je kunt een offerte aanvragen op de website, click hiervoor op de knop “offerte aanvragen”. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we je wat gegevens in te vullen via het offerte aanvraagformulier. Er wordt gevraagd om je naam, adres, telefoonnummer en email adres in te vullen. Daarnaast kun je kwijt wat al je wensen zijn, voor hoeveel personen is je bestelling, wat wil je bestellen? Zijn er wensen voor wat betreft vegetarisch eten, dient er rekening gehouden te worden met allergieën, denk aan glutenvrij eten, of zijn er speciale dieetwensen? Maak je aanvraag zo volledig mogelijk, dan kunnen wij je bestelling helemaal aanpassen zoals jij het wilt!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Lunch Spijkenisse Oost | Tot slot

Onze producten zijn altijd vers, en worden bereid met heerlijke ingrediënten en specerijen.

We leveren altijd op het afgesproken tijdstip. We maken hiervoor gebruik van gekoelde auto’s, zodat de bestelling zo vers mogelijk op je bord beland. We doen ook ons uiterste best om het er allemaal ook zo mooi mogelijk uit te laten zien, het oog wil ook wat!

Je ziet het, wij bieden een zeer breed assortiment aan, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. We zijn niet voor niets de beste cateraar in Spijkenisse Oost, en daar zijn we trots op!

Neem eens een kijkje op onze website, Cateringin-Spijkenisse.nl en laat je overtuigen!

Ik wens je alvast smakelijk eten, en succes met het maken van een keuze voor je bedrijf! (en natuurlijk zijn we er ook voor particulieren)

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.