Live Cooking Spijkenisse


Bij het organiseren van een feest is een van de cruciale dingen om te regelen de catering. Een feest kan pas een geslaagd feest zijn als de gasten tevreden zijn over het eten en met een goed gevoel naar huis gaan. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen waar het de catering betreft. Een daarvan is live cooking in Spijkenisse. Wat dat is en waarom dat zo leuk is.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat is live cooking Spijkenisse?


U bent wellicht op de hoogte van de traditionele buffetten: de gerechten worden van tevoren klaargemaakt en wordt door de gastheer of -vrouw aangeboden op een bepaald moment op het feest. Bij live cooking gaat dat net even anders. Een professionele kok komt naar de locatie met een compleet ingerichte keuken en het eten wordt live voor de gasten klaargemaakt.

 

Waarom is live cooking zo leuk?

De aantrekkelijkheid van live cooking Spijkenisse is dat u op deze manier bij uw festiviteit over een “culinair paradijs” beschikt waar u dat wenst. Bij vieringen zoals verjaardagen, jubilea of andere gelegenheden, maar wilt u dat op een locatie doen die u uitkiest (in uw eigen tuin bijvoorbeeld), in plaats van een restaurantbezoek, dan is live cooking perfect. Zo kan er bijvoorbeeld eveneens een kerstdiner bereid worden voor het personeel van een bedrijf, maar dan “bij het bedrijf zelf”. Een ander voorbeeld is om een gezellige en sportieve teambuildingdag van het bedrijf te eindigen met een lekker diner op locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een bijkomend interessant aspect van live cooking voor degenen die in het bereiden van eten geïnteresseerd zijn: in een restaurant bevindt de professionele kok zich altijd in de keuken. Terwijl u heerlijk aan het eten bent, vraagt u zich misschien af: “hoe is dat klaargemaakt?” Wat zijn de gebruikte kruiden? Wat zorgt voor die speciale smaak aan mijn vlees of vis?” Bij live cooking kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Het menu bij live cooking Spijkenisse


Bij live cooking moet u er rekening mee houden dat u niet, zoals in een restaurant, de keuze heeft uit een uitgebreide menukaart. De cateraar kan immers niet alles meenemen. Indien u live cooking catering wilt organiseren, dan zal vooraf met u een menu worden afgesproken. Aangezien uw gasten niet allen dezelfde dingen lekker vinden, zijn er uiteraard verschillende opties. U kunt met de catering in Spijkenisse bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit varieert van een simpel diner met enkele opties tot een uitgebreid menu van een aantal gangen.

 

Food truck Spijkenisse

Een alternatieve cateringoptie waarbij het eten wordt bereid op het moment dat uw gast dat wil, is de food truck. Deze volledig uitgeruste mobiele keuken kan op de door u gewenste locatie gerechten klaarmaken. Extra details vindt u op andere delen van deze website.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Desserts Spijkenisse


Zodra uw gasten hun maaltijd hebben genoten, is er meestal nog plaats voor een heerlijk dessert. Wist u dat suiker na het eten het overvolle gevoel wegneemt? Het zendt namelijk een signaal naar de hersenen dat maakt dat de maagwand uitzet. Via onze website is het mogelijk om desserts te bestellen, een heerlijke manier om uw maaltijd af te ronden.

 

Wat is er nog meer mogelijk bij de catering in Spijkenisse?

Live cooking is een geweldige manier om uw evenement een speciale sfeer te geven. Er zijn nog meer keuzes waarbij de catering in Spijkenisse uw feest tot iets extra’s kan maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het zeer gewaardeerde buffet in Spijkenisse. Dit omvat verschillende gerechten, waardoor er voor iedereen een gerecht is dat aan hun wensen voldoet. Of misschien overweegt u een ontspannen grillfeest in Spijkenisse? Als u gasten heeft die het fijn vinden om de hele avond door, dan is gourmetten in Spijkenisse een uitstekende keuze.

Wanneer u een borrel in Spijkenisse organiseert, kan de catering u bijdragen aan het succes van uw borrel, en eventueel kunt u deze verrijken met heerlijke hapjes die u bij de catering in Spijkenisse kunt bestellen.
Bovendien biedt de catering de mogelijkheid om lunches voor u te verzorgen. Denk aan een gezellige lunch met vrienden, familie of collega’s. Daarnaast behoort ook een werklunch op uw bedrijf tot de beschikbare keuzes.
Last but not least, hebt u ooit een High Tea ervaren? Zo niet, het is momenteel helemaal trendy, en deze ervaring is zeer de moeite waard. Tijdens een High Tea kunt u in de middag genieten van een heerlijke kop thee vergezeld van zowel zoete als hartige lekkernijen. Dit is een gezellige activiteit om te delen met vrienden of familie, bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren.

 

Kwaliteitsgarantie

Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar als het gaat om de producten van de cateraars waarmee we samenwerken. Naast de liefdevolle bereiding van alle gerechten, wordt alles met vakmanschap en in overeenstemming met de strengste voedselbereidingsrichtlijnen voor u klaargemaakt.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.