Koningsdag Spijkenisse


Koningsdag is het grootste feesten van het jaar in Spijkenisse, veel mensen komen op af, de stad stroomt helemaal vol. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, met een lekker hapje en een drankje, kan Catering in Spijkenisse je helpen om voor deze heugelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, ongeacht of het een ontbijt is, een brunch of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, alles is mogelijk.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens te personaliseren. Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we gaan geen uitdaging uit de weg. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en brengen de maaltijd en de drank, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Spijkenisse.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit op deze site doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het aanvraagformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe uitgebreider je je wensen beschrijft, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, en je er helemaal mee eens bent, kun je de bestelling plaatsen, ook dit kun je eenvoudig online regelen. Kies de gewenste opties, maak in slechts enkele minuten een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de geldovermaking, en klaar ben je, het is een fluitje van een cent! De betaling geschiedt via het Ideal systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Spijkenisse?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, wil ik graag enkele mogelijkheden met je delen, maar om alles te bekijken wat we te bieden hebben, verwijs ik je graag naar de pagina “onze gerechten” op deze website.

Hapjes bestellen Spijkenisse
Buffet bestellen Spijkenisse
High Tea bestellen Spijkenisse
Tapas bestellen Spijkenisse
Lunch bestellen Spijkenisse
Gourmetten bestellen Spijkenisse
Borrel bestellen Spijkenisse
Italiaans bestellen Spijkenisse
Grieks bestellen Spijkenisse

Zoals je kunt zien, we hebben echt een uitgebreide selectie beschikbaar, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, en een verscheidenheid aan cocktails beschikbaar. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Spijkenisse: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij voor iedereen iets te genieten valt. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Heel veel plezier!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.