Borrel bestellen Spijkenisse

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Spijkenisse

Wilt u voor uw borrel in Spijkenisse alles zelf regelen? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Hoe dan? Door een kijkje te nemen op onze website, waar tal van cateraars zijn aangesloten. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Vanzelfsprekend, kunnen we de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Spijkenisse

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. Onze cateringpartner staat klaar om deze hapjes voor u te verzorgen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en daaruit een selectie maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, dan kunt u deze eenvoudig en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Spijkenisse te laten komen. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Deze gerechten kunnen afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. U kunt kiezen voor een food truck met Aziatische gerechten, of een food truck met een Caribisch menu. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Spijkenisse. In Spijkenisse biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Spijkenisse nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Spijkenisse bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Spijkenisse een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Spijkenisse. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Spijkenisse is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Spijkenisse leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Een buffet bestellen in Spijkenisse is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Spijkenisse een passende keuze|dan is gourmetten in Spijkenisse een geschikte optie|dan past gourmetten in Spijkenisse goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Spijkenisse een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. De catering in Spijkenisse is ook een goede optie voor de lunch. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Spijkenisse aanbieden. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Bijgevolg voldoen alle gerechten aan zeer strenge hygiënische richtlijnen. Wij nemen hygiëne serieus en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal u vervolgens benaderen om uw bestelling en uw voorkeuren te bespreken. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.