Grieks bestellen Spijkenisse

Als u bekend bent met het plannen van evenementen in Spijkenisse, weet dat er veel bij komt kijken. Een van de te regelen zaken is het eten en men kan het belang daarvan niet onderschatten. Eten maakt of breekt een feest: de gasten willen immers genieten en zich verwend voelen. Catering in Spijkenisse kan daarbij de helpende hand zijn, men neemt u de zorg uit handen door uw gasten van heerlijk eten te voorzien. Daarbij hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de hoeveelheid: de cateraar weet uit ervaring hoeveel eten er nodig is voor een bepaald aantal gasten.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Grieks Spijkenisse

Mogelijk bent u op deze website terechtgekomen omdat u Grieks eten wilt bestellen in Spijkenisse. Dat is zeer zeker een goede keuze. De Griekse keuken is erg geliefd in heel Europa. Deze keuken kent invloeden uit het Midden-Oosten en Frankrijk, maar men komt ook typisch Italiaanse ingrediënten tegen, zoals bijvoorbeeld pasta. De Grieken weten vlees- en visgerechten heel smaakvol te bereiden. Er wordt gebruik gemaakt van kruiden als mint, oregano, peterselie, tijm en kaneel. Echter ook noten en honing komt men hier tegen. Het gebruik van ingrediënten en kruiden kan echter per streek verschillen.
Wilt u Grieks eten bestellen? Dan kunt u op deze website kijken wat de cateraars met Griekse specialiteiten in Spijkenisse zoal te bieden heeft. U kunt meteen uw bestelling doorgeven of een offerte opvragen. De cateraar zal contact met u opnemen om uw bestelling met u door te nemen en verder af te handelen.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zijn lekkere Griekse gerechten?

Bestelt u Grieks eten via onze website, dan bent u gegarandeerd van smaakvol eten van een goede kwaliteit. Het door de cateraar geleverd voedsel wordt klaargemaakt volgens stringente hygiënische normen. Maar wat zijn nu geliefde gerechten uit de Griekse keuken?

Salades van Griekse oorsprong zijn erg geliefd als voor- of bijgerecht. Ook tzatziki-saus is een gerecht dat vaak wordt besteld door de enthousiastelingen van de Griekse keuken. Verder zijn gevulde wijnbladeren (dolmas) erg in trek.

Het meest bekende hoofdgerecht is waarschijnlijk moussaka. Dit gerecht is min of meer de Griekse tegenhanger van lasagna. Het is een lekkere ovenschotel met als ingrediënten gehakt, aubergines, aardappelen en bechamelsaus. De smaak wordt bepaald door kruiden, uien en tomatensaus, en verder kwaliteitsrode wijn en extra vierge olijfolie. Maar ook lekkere vleesgerechten als gyros en gyros vallen bij menigeen goed in de smaak.

De Griekse culinaire wereld is te uitgebreid om in deze korte uitleg te beschrijven zonder tekort te doen aan alles wat deze keuken te bieden heeft. Vraag daarom onze cateringpartner in Spijkenisse wat de mogelijkheden zijn.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Waarvoor kunt u nog meer terecht bij de catering in Spijkenisse?

Naast heerlijke Griekse gerechten bieden wij diverse andere cateringopties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld High Tea bestellen in Spijkenisse: een overheerlijke combinatie van zoete en hartige gerechten die worden genuttigd met een lekkere kop thee. De High Tea wordt meestal besteld voor een samenkomst van familie, vrienden of collega’s en wordt over het algemeen in de middag genuttigd.

Uiteraard kunt u ook bij de catering kiezen voor een buffet in Spijkenisse. Het buffet is een goede keuze voor feesten en bijeenkomsten met veel genodigden, maar voor kleinere groepen kan het ook. Het buffet biedt verschillende soorten gerechten, vaak vlees, vis en bijgerechten, zodat iedere gast iets kan eten naar zijn of haar smaak.

Wie houdt van de ongedwongen sfeer en heerlijk gegrild eten, kan opteren voor een BBQ in Spijkenisse. De cateraar biedt verschillende goed gesorteerde schotels.

Waar bbq geschikt is voor een gelegenheid waar wordt rondgelopen en men geen vaste plek aan tafel heeft, is gourmetten in Spijkenisse meer bedoeld om aan tafel te zitten en de kleine stukjes vlees en vis (en indien gewenst vleesvervangers) in de gourmetpan te bereiden. Een gezellige en smakelijke ervaring!

Wie iets bijzonders wil voor zijn feest of event, een keer eens niet “het gebruikelijke buffet”, kan een of meerdere culinaire foodtrucks het eten laten verzorgen. Deze keuken op wielen levert behalve lekker eten ook een gezellige sfeer.

Wie zijn gasten totaal wil verwennen, kan dat doen door desserts te bestellen in Spijkenisse. Nadat uw gasten genoten hebben van lekker eten, kunt u als “kers op de taart” een lekker toetje aanbieden. Wat dacht u van een dessertbuffet met daarop een assortiment van verleidelijke zoetigheden?

Daarnaast kunt u bij de catering ook terecht voor de verzorging van lunches in Spijkenisse of voor de verzorging van een borrel in Spijkenisse met smakelijke borrelsnacks.

Advies van de cateraar

Misschien weet u al precies wat u wilt gaan bestellen. Maar is dat niet zo en wilt u advies over hoe u uw gasten het beste culinair kan verwennen? Schroom dan niet en neem contact op!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.